طرز تهیه کباب کوبیده و تمام فوت و فن های تهیه گوشت کباب

به گزارش راوه بلاگ، طرز تهیه کباب کوبیده در عین ساده بوده، سخت است. سختی اش هم در پیدا کردن ترکیب مناسب گوشت و البته درست به سیخ کشیدن کباب است. نگرانی از ریختن گوشت ها از سیخ و خراب شدن کباب، خیلی ها را از آماده کردن این غذا در خانه منصرف می نماید؛ اما اگر گوشت کباب تان را درست انتخاب کنید، و فوت کوزه گری به سیخ کشیدن آن را بدانید بدون نگرانی از جدا شدن گوشت یا سفت و بد طعم شدنش، می توانید این غذا خوشمزه را به راحتی در خانه آماده کنید. در این مطلب طرز تهیه کباب کوبیده را به شما آموزش می دهیم و فوت و فن های آماده کردن یک گوشت کباب عالی را با شما در میان می گذاریم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه کباب کوبیده و تمام فوت و فن های تهیه گوشت کباب

مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده

  • راسته گوساله 350 گرم
  • قلوه گاه گوسفند 650 گرم
  • پیاز 250 گرم
  • نمک به میزان لازم
  • زعفران دم شده (به دلخواه) دو قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه (به دلخواه) به میزان لازم

طرز تهیه کباب کوبیده

مرحله اول

کباب کوبیده را می توانید به دو روش روی آتش یا داخل فر تهیه کنید و در یک روز تعطیل با نان و ریحان یا برنج کته در کنار خانواده نوش جان کنید. اما نکته ای که برای تهیه کباب کوبیده در خانه باید به خاطر بسپارید این است که شما هیچوقت نمی توانید تنها با گوشت گوساله این کباب را آماده کنید. برترین ترکیب برای آماده کردن کوبیده، ترکیب گوشت راسته گوساله و مغز ران گوسفند است.

برای آغاز تهیه کباب کوبیده در خانه ابتدا پیازها را با رنده ریز رنده کنید و آب آن را کاملا بگیرید. سپس در یک ظرف بزرگ، گوشت هایی که سه بار چرخ شده اند، پیاز و نمک را خوب ورز دهید. در صورت تمایل می توانید به گوشت ها زعفران دم شده و فلفل سیاه هم بزنید.

مرحله دوم

بعد از آنکه گوشت را خوب ورز دادید، روی ظرف سلفون بکشید و برای یک ساعت در یخچال بگذارید. سیخ ها را هم در یخچال بگذارید تا سرد شوند. سپس گوشت ها را به 12 گلوله به مقدار پرتقال تقسیم کنید و هر قسمت را بار دیگر خوب ورز دهید.

مرحله سوم

یک ظرف آب کنار تان بگذارید. دستتان را کمی مرطوب کنید، گوشت را وسط سیخ قرار دهید و سپس با فشار انگشتان کباب را به سیخ بکشید.روی کباب ها را با کمی فشار انگشت اشاره و شصت به فاصله دوسانت دوسانت رد انگشت بیندازید و دو طرف سیخ را با فشار انگشت اشاره و شصت محکم کنید. سیخ ها را برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا وقت رفتن روی آتش، گوشت خودش را ول نکند.

مرحله چهارم

آتش کباب زن را تند کنید، کباب ها را روی آن بچینید و وقتی گوشت خودش را به سیخ گرفت، شعله را کم نموده و به پخت ادامه دهید. به آرامی در جریان پخت سیخ ها را چند بار از این رو به آن رو کنید تا هر طرف کباب به یک مقدار بپزد. در این مطلب طرز تهیه کباب کوبیده خانگی را به شما آموزش دادیم.

چند نکته

  • بخاطر نگرانی از ریختن کباب کوبیده، به آن جوش شیرین یا نان خشک اضافه نکنید. جوش شیرین کباب شما را خشک و بد طعم می نماید. اگر نکته های گفته شده را رعایت کنید، نیازی به استفاده از جوش شیرین نخواهید داشت.
  • برای تهیه کوبیده، از گوشت تازه و گرم بهره ببرید و سراغ گوشت مانده در فریزر نروید.
  • هرگز به کباب کوبیده زردچوبه اضافه نکنید. پیازی که به گوشت می زنید بوی ضخم آن را کاملا از بین می برد.
  • برای تهیه کباب کوبیده، بهتر است سراغ پیاز قرمز بروید. اما از آنجا که پیاز قرمز آب دارتر است، میزان بیشتری از آن را با گوشت کوب برقی نرم کنید، با یک پارچه نخی تمیز، آب پیازها را بگیرید و سپس به گوشت اضافه کنید.
  • اگر کباب را روی منقل آماده می کنید، برای فروکش کردن شعله ذغال ها صبر کنید و زمانیکه ذغال ها گداخته (نه شعله ور) شدند، سیخ ها را روی منقل بچینید.
  • سیخ ها را با نیم سانتی متر فاصله در کنار هم بچینید و در ابتدای کار آتش را آرام آرام باد بزنید. وقتی گوشت کباب خودش را گرفت، دیگر باد زدن را ادامه ندهید.
منبع: کتاب کاله
انتشار: 8 دی 1401 بروزرسانی: 8 دی 1401 گردآورنده: raveblog.ir شناسه مطلب: 2986

به "طرز تهیه کباب کوبیده و تمام فوت و فن های تهیه گوشت کباب" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کباب کوبیده و تمام فوت و فن های تهیه گوشت کباب"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید