خورشت برگه زردآلو، غذای متفاوت سمنانی
به گزارش راوه بلاگ، خورش برگه زردآلو یکی از خورشت های مخصوص استان سمنان است که از برگه زردآلو تهیه می گردد. شاید برایتان جالب باشد که بدانید این خورشت به چه صورت تهیه می گردد ما در اینجا طرز تهیه این غذا را به شما آموزش می دهیم.
از پروفایل ما وبلاگ بخار دیدن نمایید.
مواد لازم
برگه زردآلو: 1 پیمانه
گردوی آسیاب شده: 2 قاشق غذاخوری
عدس: دو قاشق غذاخوری
گوشت: 200 گرم
آلوچه: 5 عدد
روغن: به مقدار لازم
پیاز: 1 عدد
زردچوبه: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
مراحل
ابتدا پیاز را خرد نموده و تفت می دهیم.
زمانی که پیاز به مقدار لازم تفت داده شده یعنی سبک شد زردچوبه را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رنگ پیاز عوض گردد.
سپس گوشت را به پیاز اضافه نموده و تفت می دهیم.
عدس ، گردو و آلوچه و نمک و فلفل را به گوشت اضافه می کنیم و همراه با کمی آب روی شعله می گذاریم تا بپزد.
تقریبا 30 تا 40 دقیقه مانده به سرانجام پخت برگه زردآلو را به آن اضافه می کنیم.
اجازه می دهیم مواد خوب مخلوط گردد.پس از زمان های اعلام شده غذای شما آماده سرو است (البته خورشت باید به غلظت مورد نظر شما برسد.
منبع: گردشبانگروه ساختمانی آبان: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت