این غذا برای مهمانی های زمستانی خیلی می چسبد
به گزارش راوه بلاگ، برخی از غذا ها حتی اسمشان هم هیجان انگیز است چه برسد به طعم و مزه آن ها.
لبوپلو از آن غذا هایی است که جان می دهد برای مهمانی ها البته اگر مهمانتان لبو دوست داشته باشد. برای آنکه یک غذای زمستانی هیجا ن انگیز برای مهمان خود در نظر بگیرید، حتما این غذا را تهیه کنید و در کنار خانواده و عزیزانتان نوش جان نمایید. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید تا طرز تهیه لبو پلو مجلسی را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه لبو پلو مجلسی
- 4 عدد لبو
- 1 عدد سینه کامل مرغ
- 1 عدد پیاز
- 3 پیمانه برنج
- 1 قاشق سوپ خوری زعفران محلول در آب
- به اندازه لازم روغن
- به اندازه لازم شکر، نمک و فلفل
طرز تهیه لبو پلو مجلسی
1. ابتدا لبوها را خوب بشویید، سر و دم آن ها را جدا نموده، داخل قابلمه همراه با میزان لازم آب بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا لبوها بپزند. میزانی شکر هم داخل قابلمه بریزید. بعد از آنکه لبوها پختند، آن ها را از داخل قابلمه درآورده و پوست بگیرید، سپس لبوها را نگینی خرد کنید.
2. در زمان پخت لبوها، مرغ را به صورت نگینی خرد کنید و کمی زعفران، نمک و فلفل به آن بزنید. در یک تابه کمی روغن بریزید، پیاز را خردکنید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا تکه های مرغ را داخل تابه خوب تفت دهید. در یک کاسه تکه های مرغ و لبو را با هم مخلوط نموده و کنار بگذارید.
3. در یک قابلمه میزانی آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس برنج را که از قبل خیس نموده بودید داخل قابلمه بریزید. صبر کنید تا برنج کمی نرم گردد، بعد آن را آبکش کنید.
4. داخل قابلمه میزانی روغن بریزید و ته دیگ مورد نظرتان را داخل آن قرار دهید. حالا برنج و مخلوط لبو را لابه لای هم داخل قابلمه بریزید، سپس برنج را دم کنید.
اگر به دستور پخت غذاهای ایرانی علاقه دارید، خوشمزه ترین خورشت مرغ با رب انار را بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی طرز تهیه یک پلو مخلوط خوشمزه با گوشت را بخوانید.منبع: پیام دلتا