خورشت قارچ و گوشت با چاشنی خوشمزه
به گزارش راوه بلاگ، خورشت قارچ با گوشت یکی از خورشت های بسیار خوشمزه و راحت است که شما می توانید با گوشت خورشتی و قارچ به راحتی تهیه کنید.
امروز با طرز تهیه یک خورشت خوشمزه در خدمت شما هستیم. خورشت قارچ یکی خورشت هایی است که باید کم آب و غلیظ باشد، پس در ریختن آب دقت کنید. شما می توانید از گوشت گوسفندی خردشده در اندازه دلخواه برای تهیه این خورشت بهره ببرید و برای چاشنی رب انار یا آلو بریزید. با خبرنگاران همراه باشید تا طرز تهیه خورشت قارچ با گوشت را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه خورشت قارچ با گوشت
- گوشت خورشتی 400 گرم
- قارچ خردشده 2 پیمانه
- پیاز 1عدد
- آلو 4 عدد
- رب گوجه فرنگی 1/2 قاشق غذاخوری
- رب انار به دلخواه 1 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری
- زردچوبه 1 قاشق چای خوری
- پودر سیر 1 قاشق چای خوری
- نمک به اندازه لازم
طرز تهیه طرز تهیه خورشت قارچ با گوشت
مرحله اول
پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن و زردچوبه داخل قابلمه تفت دهید تا سبک گردد. بعد گوشت های خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا گوشت خوب سرخ گردد و تغییر رنگ دهد.
مرحله دوم
در ادامه باید رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته گردد، سپس ادویه ها را اضافه کنید تا عطر ادویه ها بلند گردد. بعد که رنگ رب باز شد باید رب انار را اضافه کنید. سپس روی مواد آب داغ بریزید و در قابلمه را ببندید و 2 ساعت بگذارید تا بپزد، می توانید گوشت را داخل زودپز بپزید.
مرحله سوم
قارچ ها را بشویید و خرد کنید. سپس داخل تابه با حرارت بالا تفت دهید تا سبک و آب اضافه قارچ کشیده گردد. کره را بریزید و بعد آلو بخارا اضافه کنید و هم بزنید. مخلوط قارچ و آلو را داخل گوشت بریزید.
مرحله چهارم
در ادامه زمانی که گوشت کاملا پخت باید نمک خورشت را اندازه مزه ها را متعادل کنید. اگر فکر کردید ترش شده کمی شکر اضافه کنید. بعد از اینکه خورشت جا افتاد و غلیظ شد، از روی حرارت بردارید و با کته دلخواه سرو کنید. اگر به دستورهای غذایی با قارچ علاقه دارید، یک غذای لذیذ با قارچ و مرغ را بخوانید.
نکات کلیدی در تهیه خورشت قارچ و گوشت
- افزودن آلو و رب انار اختیاری است و می توانید برای چاشنی از آب لیموترش یا لیموعمانی بهره ببرید.
- می توانید اندازه قارچ را به دلخواه تغییر دهید.
- خورشت باید روی حرارت کم جا بیفتد و غلیظ گردد.
- اگر روی گوشت آب سرد بریزید گوشت دیر می پزد.
- به جای رب، پوره گوجه فرنگی بریزید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی این بار دلمه کلم را بدون گوشت بپزید را بخوانید.
منبع: پیام دلتا