چیز کیک زعفرانی یخچالی ، 2 رسپی با پایه بیسکویت و کیک مثل قنادی

به گزارش راوه بلاگ، چیز کیک زعفرانی، یکی از و بسیار محبوب در سراسر دنیاست. این چیز کیک زرد زعفرانی به خاطر رنگ اشتهابرانگیز طلایی و عطر و طعم فوق العاده زعفران، یک گزینه عالی برای دسر مهمانی ها و دورهمی ها هم محسوب می گردد. در این مقاله از در ما طرز تهیه چیز کیک زعفرانی به 2 روش یخچالی و با پایه کیک، نکات پخت و رازهای خوشمزه شدن چیز کیک زعفرانی می پردازیم.

چیز کیک زعفرانی یخچالی ، 2 رسپی با پایه بیسکویت و کیک مثل قنادی

طرز تهیه چیز کیک زعفرانی در یک نگاه

برای درست کردن چیز کیک زعفرانی با پایه بیسکویت، ابتدا باید همه مواد اولیه را به مدت نیم ساعت در دمای محیط بگذارید. بیسکویت را بکوبید و با کره ذوب شده و هل، مخلوط کنید. این ترکیب را کف قالب کمربندی بریزید و صاف کنید. قالب را 1 ساعت در یخچال بگذارید تا کراست (پایه) چیز کیک منسجم گردد.

پنیر خامه ای، خامه صبحانه، پودر قند، ژلاتین حل شده در آب، زعفران دم نموده و وانیل را با هم بزنید تا بافت آن باز گردد. سپس این ترکیب را روی لایه بیسکویتی که در قالب ریخته بودید، بریزید و با پشت قاشق یا لیسک پهن کنید تا یکدست گردد.

چیز کیک زعفرانی را تزیین کنید و به مدت 4 تا 5 ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. سپس می توانید چیز کیک را برش زده و سرو کنید.

برای مطالعه جزییات و مراحل طرز تهیه چیز کیک زعفرانی ادامه این مطلب را بخوانید.

جشنواره زمستانه جایزه باران

در جشنواره جایزه باران ، با خرید هر 300 هزار تومان از کل فاکتور و خرید هر 100 هزار تومان از برندهای حامی جشنواره، 1 امتیاز کسب نموده و در قرعه کشی روزانه، یک دستگاه پژو 207 شرکت داده خواهید شد. این جشنواره از 1 دی ماه به مدت 3 ماه (30 اسفندماه) برگزار خواهد شد. قرعه کشی هر روز، بر اساس خرید روز قبل، انجام می گردد و لایو قرعه کشی، هر روز ساعت 17 از اینستاگرام (okcs.ir@) پخش خواهد شد.

برندهای حامی جشنواره:

دلستر، نوین زعفران، فامیلا، ساحل کنار، کلییر، لوکس، داو، پریل، پرسیل، شاوما، تاژ، هراز، شف هو، مای لیدی، رعنا، بهروز، مزمز، نستله، عقاب، نادی، دنت، رامک، باراکا، اوه.

مواد لازم برای تهیه چیز کیک زعفرانی با پایه بیسکویت

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
بیسکویت (گندمی یا کاکائویی ساده)200 گرم
کره100 گرم
پنیر خامه ای200 گرم
خامه ساده صبحانه200 گرم
آبنصف لیوان فرانسوی دسته دار
پودر ژلاتین1 قاشق غذاخوری
پودر قند4 قاشق غذاخوری
وانیل1/4 قاشق چای خوری
پودر هلنصف قاشق چای خوری
زعفران (دم نموده غلیظ)3 تا 4 قاشق غذاخوری
خلال پسته و خلال بادام یا گل محمدی خشکبرای تزیین چیزکیک زعفرانی
قالب کمربندی، سلفون یا کاغذ روغنیبرای فرم دادن به چیز کیک

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 1 ساعت

مدت زمان مورد احتیاج برای آماده شدن چیز کیک زعفرانی: 4 تا 5 ساعت

جشنواره زمستانه جایزه باران

در جشنواره جایزه باران ، با خرید هر 300 هزار تومان از کل فاکتور و خرید هر 100 هزار تومان از برندهای حامی جشنواره، 1 امتیاز کسب نموده و در قرعه کشی روزانه، یک دستگاه پژو 207 شرکت داده خواهید شد. این جشنواره از 1 دی ماه به مدت 3 ماه (30 اسفندماه) برگزار خواهد شد. قرعه کشی هر روز، بر اساس خرید روز قبل، انجام می گردد و لایو قرعه کشی، هر روز ساعت 17 از اینستاگرام (okcs.ir@) پخش خواهد شد.

برندهای حامی جشنواره:

دلستر، نوین زعفران، فامیلا، ساحل کنار، کلییر، لوکس، داو، پریل، پرسیل، شاوما، تاژ، هراز، شف هو، مای لیدی، رعنا، بهروز، مزمز، نستله، عقاب، نادی، دنت، رامک، باراکا، اوه.

مراحل طرز تهیه چیز کیک زعفرانی یخچالی

روش تهیه چیز کیک زعفرانی خانگی بسیار ساده است و می توانید برای مهمانی ها و دورهمی ها از چند ساعت قبل، آن را تهیه و سرو کنید. برای تهیه چیز کیک با زعفران، مراحل زیر را به ترتیب دنبال کنید.

مرحله اول: مواد چیز کیک زعفرانی را آماده کنید

در ابتدا برای تهیه چیز کیک زعفرانی بدون فر، همه مواد اولیه چیز کیک را از یخچال بیرون بیاورید و اجازه دهید حدود 30 تا 45 دقیقه در دمای محیط بمانند تا کره، نرم گردد. در این فاصله، بیسکویت ها را در یک پاکت زیپ کیپ بریزید و با گوشت کوب دستی یا ته لیوان، آنها را بکوبید تا کاملا نرم شوند. می توانید از غذاساز هم یاری بگیرید.

در صورت تمایل می توانید انواع بیسکویت را به روش های خرید و اینترنتی از فروشگاه های بخرید.

مرحله دوم: پایه (کراست) چیز کیک را درست کنید

بیسکویت پودر شده و کره نرم شده در دمای محیط را در یک کاسه بریزید و با هم کاملا مخلوط کنید تا حالت خمیری و منسجم بگیرد. پودر هل را هم اضافه کنید. سپس کف قالب کمربندی را سلفون بیندازید تا کاغذ روغنی بگذارید.

مخلوط بیسکویت و کره را کف قالب بریزید و با پشت قاشق یا لیوان، روی آن فشار دهید تا ضخامت همه قسمت های یکسان گردد و پایه بیسکویت کاملا سفت گردد. سپس قالب را در یخچال به مدت 1 ساعت قرار دهید تا خودش را بگیرد.

برای خرید انواع کره حیوانی و گیاهی از فروشگاه های به روش های خرید حضوری و اینترنتی می توانید اقدام کنید.

مرحله سوم: پودر ژلاتین را آماده کنید

در این مرحله از درست کردن چیز کیک زعفران، ژلاتین را در یک لیوان بریزید و به آن آب سرد یا ولرم اضافه کنید. روی ظرف را بپوشانید و ژلاتین را کنید تا دانه ها یا ذرات ژلاتین، کاملا حل گردد. در همین فرصت، زعفران پودر شده و ساییده را هم در یک ظرف بریزید و یک یا 2 قالب کوچک یخ و کمی آب جوش اضافه کنید تا زعفران دم بکشد و رنگ باز کند.

شما می توانید زعفران را به روش های اینترنتی و حضوری از فروشگاه های تهیه کنید.

مرحله چهارم: مایه پنیری چیز کیک زعفران را درست کنید

در ادامه، پنیر خامه ای، خامه صبحانه، پودر قند و وانیل را در یک کاسه بریزید و با همزن برقی و دور تند، این مخلوط را با هم بزنید تا کاملا یکدست گردد. حدود 4 تا 5 دقیقه مواد پنیری را بزنید تا کاملا بافت خامه و پنیر باز گردد. سپس ژلاتین حل شده در آب را به مخلوط پنیری اضافه کنید و دوباره مواد را با دور تند همزن به مدت 2 دقیقه بزنید.

انواع پنیر خامه ای و خامه صبحانه را به صورت حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید بخرید.

مرحله پنجم: مایه پنیری را روی لایه بیسکویتی بریزید

در این مرحله، زعفران دم نموده غلیظ را به مایه پنیری یا خامه ای، اضافه کنید. دقت کنید باید میزان زعفران دم نموده در حدی باشد که رنگ مایه پنیری، زرد گردد ولی طعم زعفران، خیلی غالب نگردد. زعفران را با مواد پنیری هم بزنید تا کاملا یکدست گردد. سپس قالب را از یخچال بیرون بیاورید و مایه پنیری زعفرانی را روی لایه بیسکویتی کیک بریزید.

مرحله ششم: چیز کیک زعفرانی را در یخچال بگذارید

وقتی همه مایه پنیری را در قالب ریختید، با لیسک یا پشت قاشق، روی سطح مایه پنیری را صاف و یکدست کنید. در آخر می توانید به دلخواه خلال، پودر پسته یا مواد تزیینی دیگر را روی چیز کیک بریزید و قالب را به مدت 4 تا 5 ساعت دیگر در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد و کاملا سفت گردد.

مرحله آخر: چیز کیک زعفرانی را سرو کنید

در آخر، وقتی چیز کیک زعفرانی کاملا منسجم و سفت شد، قالب کمربندی را باز کنید و چیز کیک زعفرانی را در ظرف سرو بگذارید. چیز کیک زعفرانی را با چاقوی تیز، به میزان های دلخواه برش بزنید. نوش جان!

مواد لازم برای تهیه چیز کیک زعفرانی با پایه کیک

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
شیر (پرچرب)نصف لیوان فرانسوی دسته دار
شکرنصف لیوان فرانسوی دسته دار
روغن مایعنصف لیوان فرانسوی دسته دار
آرد سفید قنادی1 و نیم لیوان فرانسوی دسته دار
پودر کاکائو2 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر1 قاشق مرباخوری
وانیلنوک قاشق چای خوری
تخم مرغ3 عدد
شکلات (رنده شده)50 گرم

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 30 دقیقه

مدت زمان مورد احتیاج برای پخت چیز کیک زعفرانی با پایه کیک: 45 دقیقه

مدت زمان آماده شدن چیز کیک زعفرانی: 4 تا 5 ساعت

مراحل طرز تهیه چیز کیک زعفرانی با پایه کیک

برای پایه کیک چیز کیک زعفرانی، هم از کیک وانیلی و هم از کیک کاکائویی می توانید بهره ببرید. بعلاوه می توانید کیک های آماده در تهیه آن به کار ببرید.

مرحله اول: مواد کیک را آماده و مخلوط کنید

در ابتدا برای تهیه چیز کیک زعفرانی با پایه کیک اسفنجی، مواد کیک را از یخچال بیرون بیاورید تا به مدت نیم ساعت بمانند و همدما با محیط شوند. سپس در یک کاسه، تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن برقی به مدت 5 دقیقه بزنید تا یکدست گردد. شکلات را رنده کنید و در یک کاسه روی حرارت غیر مستقیم، ذوب و بن ماری کنید.

در صورت تمایل شکر، وانیل و تخم مرغ را به روش های خرید حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید بخرید.

مرحله دوم: مواد خشک کیک را اضافه کنید

در ادامه، مواد خشک شامل آرد، بیکینگ پودر، وانیل و پودر کاکائو، را 2 تا 3 بار الک کنید تا کاملا یکدست گردد. در یک کاسه، شکلات ذوب شده و شیر را با هم مخلوط کنید. مایه تخم مرغی را که آماده نموده بودید، در یک کاسه بریزید. مایه شکلات و شیر را به آن اضافه کنید. مواد خشک را هم طی 2 تا 3 مرحله به کاسه اضافه کنید و هر بار به هم بزنید تا یکدست گردد.

آرد و بیکینگ پودر را به روش های خرید حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید تهیه کنید.

مرحله سوم: کیک را در فر بپزید

فر را روشن و روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم گردد. کف یک قالب کیک را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید. مایه کیک را در قالب بریزید و چند بار به سطح بکوبید تا حباب های آن خارج گردد. فر که گرم شد، قالب را در فر بگذارید و 45 دقیقه صبر کنید تا بپزد.

مرحله چهارم: لایه رویی را آماده کنید و روی کیک بریزید

بعد از اینکه لایه زیری یا کیک اسفنجی آماده شد، از فر بیرون بیاورید. اگر ضخامت کیک زیاد بود، با چاقوی تیز، از پهنا، کیک را به دو لایه کیک قسمت کنید. یک لایه را کف قالب کمربندی بگذارید و مایه چیز کیک زعفرانی را مانند روش بالا، درست کنید. سپس آن را روی لایه کیک اسفنجی بریزید و با لیسک صاف کنید.

مرحله پنجم: چیز کیک زعفرانی، را سرو کنید

در آخر، چیز کیک زعفرانی را در یخچال به مدت 3 تا 4 ساعت بگذارید تا خودش را کاملا بگیرد. سپس کمربند قالب را باز کنید و کیک را به میزان های دلخواه خود برش بزنید و با چای یا قهوه سرو کنید.

بیشتر بخوانید:

نکات مهم در طرز تهیه چیز کیک زعفرانی

  • از انواع بیسکویت ساده و کاکائویی مثل بیسکویت اورئو، بیسکویت مادر، بیسکویت ساقه طلایی، پتی بور و … به عنوان لایه زیرین چیز کیک یا کراست چیز کیک بهره ببرید.
  • بهتر است بیسکویت را در آسیاب پودر نکنید و با یک گوشتکوب دستی یا ته لیوان بکوبید تا ریز خرد گردد ولی مثل آرد، پودر نگردد.
  • می توانید از چاشنی های عطر و طعم دهنده دیگر مثل پودر دارچین، گلاب، عرق هل و … در مواد چیز کیک زعفرانی بهره ببرید.

بیشتر بخوانید:

فوت و فن های خوشمزه شدن چیز کیک زعفرانی

چرا مواد چیز کیک زعفرانی، گلوله گلوله می گردد؟

اگر مواد چیز کیک به دمای محیط نرسیده باشند و ژلاتین را در زمانی که گرم است به مایه پنیری چیز کیک که سرد است، اضافه کنید، مایه پنیری چیز کیک زعفرانی، گلوله گلوله می گردد و به اصطلاح، دَلَمه می بندد.

چه کار کنیم که مواد چیز کیک از حالت گلوله ای خارج گردد؟

برای باز شدن گلوله های چیز کیک، باید مواد پنیری را روی حرارت غیر مستقیم مثل بخار آب یا روی سطح آب در حال جوشیدن بگذارید و مدام هم بزنید تا گلوله ها باز شوند.

چرا پایه چیز کیک سفت می گردد؟

اگر میزان کره ای که با بیسکویت نرم شده، مخلوط می گردد، زیاد باشد و بعلاوه کره را روی حرارت، ذوب کنید و به بیسکویت بیفزایید، پایه آن سفت و خشک می گردد.

منبع: افق کوروش
انتشار: 28 بهمن 1403 بروزرسانی: 28 بهمن 1403 گردآورنده: raveblog.ir شناسه مطلب: 3211

به "چیز کیک زعفرانی یخچالی ، 2 رسپی با پایه بیسکویت و کیک مثل قنادی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چیز کیک زعفرانی یخچالی ، 2 رسپی با پایه بیسکویت و کیک مثل قنادی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید