طرز تهیه بورک سیب زمینی

به گزارش راوه بلاگ، همه ما با چالش امروز چه غذایی درست کنم؟ روبرو شده ایم و حتی برخی روز ها از غذاهای همیشگی خسته می شویم و دلمان کمی تنوع می خواهد. این روز ها برترین فرصت برای امتحان کردن غذاهای معروف کشور های دیگه است.همه ما یکی از اصلی ترین غذاهای ترکیه ای یعنی بورک را می شناسیم. این غذا یکی از متنوع ترین غذاهاست که می توانید بسته به سلیقه و مواد اولیه در دسترس تان آن را درست کنید. امروز طرز تهیه یکی از خوشمزه ترین، ساده ترن و محبوب ترین بورک ها یعنی بورک سیب زمینی را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه بورک سیب زمینی

مواد لازم برای تهیه بورک سیب زمینی

  • پیاز دو عدد
  • سیب زمینی آب پز 750 گرم
  • خمیر یوفکا یک بسته
  • روغن زیتون روغن زیتون
  • فلفل قرمز دو قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • تخم مرغ یک عدد
  • ماست کم چرب سون کاله خرید آنلاین چهار قاشق غذاخوری
  • زرده تخم مرغ دو عدد
  • روغن به میزان لازم
  • آب ولرم حدود دوقاشق غذاخوری

طرز تهیه بورک سیب زمینی

مرحله اول

داخل ماهیتابه میزانی روغن زیتون بریزید و پیاز های خرد شده را داخل آن تفت دهید.

مرحله دوم

سیب زمینی های پخته شده را بعد از پوست کندن داخل کاسه ریخته و با استفاده از گوشت کوب برقی یا ابزار دیکر به صورت پوره درآورید.

مرحله سوم

پیاز تفت داده شده را به پوره سیب زمینی اصافه کنید و میزانی نمک، فلفل سیاه و قرمز را به آن اضافه کنید. مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.

مرحله چهارم

فر را روشن کنید و دمای آن را روی 180 درجه سنتیگراد تنظیم کنید تا گرم گردد.

قالب مخصوص فر را با میزانی روغن چرب کنید.

مرحله پنجم

برای نرم کردن خمیر مخلوطی با ماست، روغن و یک عدد تخم مرغ درست کنید و خوب هم بزنید، میزانی آب ولرم به آن اضافه کنید تا کمی رقیق گردد.

مرحله ششم

یک یا دو ورق خمیر یوفکا را روی سطحی صاف پهن کنید و با استفاده از برس مخصوص مخلوط ماست و تخم مرغ را روی آن بمالید. لازم نیست خمیر زاید خیس گردد، همین که کمی مرطوب گردد کافی خواهد بود.

مرحله هفتم

مواد را با یاری قاشق به صورت طولی روی خمیر بریزید. بعد از آنکه مواد را روی خمیر ریختید آغاز به پیچیدن خمیر یوفکا کنید.

مرحله هشتم

با بورک رول شده یک مارپیچ گرد درست نموده و آن را در وسط ظرف فر که از قبل کمی چرب نموده بودید بگذارید.

لایه های دیگر خمیر را هم به همین صورت از مواد پر نموده و بپیچید و به ترتیب به صورت مارپیچ دور رول اول بگذارید تا تمام ظرف پر شده و در نهایت ماپیچی از بورک سیب زمینی در ظرف داشته باشید.

مرحله نهم

ظرف را تا زمانیکه سطح بورک ها طلایی شوند در فر بگذارید.

بعد از حدود 45 دقیقه بورک را از فر خارج نموده و در ظرف مورد نظرتان سرو کنید و لذت ببرید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 16 شهریور 1401 بروزرسانی: 16 شهریور 1401 گردآورنده: raveblog.ir شناسه مطلب: 2936

به "طرز تهیه بورک سیب زمینی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بورک سیب زمینی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید