دستور پخت آلبالو پلو مجلسی

به گزارش راوه بلاگ، آلبالو پلو از غذاهای اصیل ایرانی است که بیشتر در مجالس و مهمانی ها سرو می گردد و یک غذای فصلی به حساب می آید.

دستور پخت آلبالو پلو مجلسی

آلبالو پلو غذایی خوش طعم و ملس است که با مرغ یا گوشت قلقلی درست می گردد. با اینکه آلبالو مخصوص فصل تابستان است، ولی با منجمد کردن آن می توان در تمام ایام سال این غذای خوشمزه را طبخ کرد. برای آشنایی با طرز تهیه آلبالو پلو مجلسی با خبرنگاران همراه باشید.

مواد لازم تهیه آلبالو پلو

  • برنج: 4 پیمانه
  • شکر: 250 گرم
  • آلبالو: 500 گرم
  • زعفران دم نموده به میزان لازم

طرز تهیه آلبالو پلو

آلبالو را بشویید و صبر کنید تا آب آن گرفته گردد؛ سپس هسته آن را بگیرید. اگر هسته گیر ندارید، از نی برای درآوردن هسته آلبالو بهره ببرید.

آلبالوهای هسته گرفته را در ظرفی ریخته و شکر را لابه لای آنها بپاشید. معمولا مقدار شکر نصف مقدار آلبالو است که بنا به ذائقه می توانید آن را کم یا زیاد کنید.

روی ظرف را بپوشانید و یک شب در یخچال بگذارید تا آلبالو آب بیندازد.

آلبالوها را در قابلمه بریزید و روی شعله ملایم بگذارید تا 10 دقیقه بجوشد. در این فاصله کف روی آن را با قاشق بردارید و با کفگیر سوراخ دار آلبالوها را از شربت جدا کنید؛ سپس 10 دقیقه دیگر شربت را به تنهایی بجوشانید تا کمی قوام پیدا کند. پس از قوام آمدن، آن را کنار بگذارید تا خنک گردد.

برنج را چند ساعت با آب و نمک خیس کنید. آن را در آب در حال جوش ریخته و وقتی کمی نرم شد، آبکش کنید. بهتر است برای آلبالو پلو برنج را کمی زنده آبکش کنید تا در زمان دم کشیدن شفته نگردد.

کف قابلمه ته دیگ نان یا سیب زمینی بگذارید. لایه لایه برنج و آلبالو بریزید تا مواد تمام گردد. می توانید مقداری از آلبالوی پخته شده را برای تزیین روی غذا نگه دارید.

وقتی برنج بخار کرد، دمکنی بگذارید تا غذا دم بکشد و آماده گردد. وقتی برنج دم کشید، مقداری از آن را با زعفران دم نموده و شربت آلبالو مخلوط و برای تزیین بهره ببرید.

آلبالو پلو را بنا به سلیقه می توانید با مرغ زعفرانی یا گوشت قلقلی سرو کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع غذاهای ایرانی طرز تهیه کوفته تبریزی را مطالعه کنید.

گروه ساختمانی آبان: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت

منبع: پیام دلتا
انتشار: 13 مرداد 1400 بروزرسانی: 13 مرداد 1400 گردآورنده: raveblog.ir شناسه مطلب: 1705

به "دستور پخت آلبالو پلو مجلسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دستور پخت آلبالو پلو مجلسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید