طرز تهیه سالاد کلم KFC با 14 نکته به روش رستوران های معروف

به گزارش راوه بلاگ، سالاد کلم کی اف سی (KFC coleslaw) یکی از در سراسر دنیا است. طعم شیرینی، تردی و تازگی منحصر به فرد سالاد کلم کی اف سی، این خوراکی خوشمزه را به چیزی فراتر از یک سالاد ساده تبدیل نموده است. شما می توانید این سالاد لذیذ را با اجزای ساده ای مانند کلم سفید، هویج و پیاز یا بدون پیاز به راحتی در منزل درست کنید. با این مقاله از در همراه ما باشید تا طرز تهیه سالاد کلم کی اف سی اصل را همراه با طرز تهیه سس سالاد کلم KFC به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه سالاد کلم KFC با 14 نکته به روش رستوران های معروف

طرز تهیه سالاد کلم کی اف سی کلاسیک در یک نگاه

برای تهیه سالاد کلم کی اف سی کلاسیک، ابتدا کلم سفید را به صورت ریز خرد کنید؛ هویج را هم به صورت ریز رنده نموده و میزان کمی پیاز را خیلی ریز نگینی کنید. این مواد را با هم ترکیب کنید. سپس، سس مخصوص سالاد کلم KFC را با ترکیب مایونز، شیر، باترمیلک (یا ترکیب شیر و سرکه سفید)، شکر، آبلیموی تازه، سرکه سفید، نمک و فلفل سیاه درست کنید. این مواد را به خوبی هم بزنید تا سس خامه ای و یکدستی ایجاد گردد. این سس را روی مخلوط سبزیجات بریزید و به آرامی هم بزنید تا مواد له نشوند. حالا سالاد را حداقل 4 ساعت در یخچال بگذارید تا طعم ها با هم ترکیب شوند. این سالاد سرد، همراهی عالی برای انواع غذاهای سوخاری، فست فود و انواع ساندویچ گرم خواهد بود.

برای مطالعه مواد لازم، جزییات و مراحل طرز تهیه سالاد کلم KFC ادامه این مطلب را بخوانید.

مواد لازم برای طرز تهیه سالاد کلم کی اف سی اصل

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
کلم سفید3 لیوان فرانسوی دسته دار
هویجنصف لیوان فرانسوی دسته دار
پیاز سفید نگینی ریز خرد شده2 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه سس سالاد کی اف سی

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
شکر سفید1/4 لیوان فرانسوی دسته دار
سس مایونزنصف لیوان فرانسوی دسته دار
شیرنصف لیوان فرانسوی دسته دار
سرکه سفید1 و نیم قاشق غذاخوری
آبلیمو2 و نیم قاشق غذاخوری
نمکنصف قاشق چای خوری
فلفل سیاهنوک قاشق چای خوری

مدت زمان لازم برای آماده سازی مواد اولیه: 10 الی 15 دقیقه

مدت زمان لازم برای تهیه سالاد کلم کی اف سی: 10 الی 15 دقیقه

مدت زمان لازم برای استراحت سالاد کلم کی اف سی در یخچال: 4 الی 8 ساعت

مراحل طرز تهیه سالاد کلم کی اف سی اصل

طرز تهیه سالاد کلم کی اف سی کلاسیک با استفاده از کلم، هویج و کمی پیاز ریز خرد شده در ترکیب با سس مخصوص سالاد کلم KFC با طعم ترش، شیرین، شور و خامه ای به راحتی در منزل قابل انجام است.

مرحله اول: مواد اولیه را آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه سالاد کی اف سی خانگی، کلم سفید شسته شده را به صورت خیلی ریز برش بزنید یا به صورت درشت رنده کنید تا بافت سالاد نرم و یکدست گردد. هویج شسته شده را نیز پوست بگیرید و به صورت ریز رنده کنید.

از سوی دیگر، بخشی از پیاز سفید شسته شده و بدون پوست را نیز به صورت نگینی خیلی ریز برش بزنید؛ طوری که به میزان 2 قاشق غذاخوری پیاز نگینی ریز داشته باشید. دقت کنید، تکه های پیاز نباید در بافت سالاد دیده گردد و فقط باید طعم ملایم پیاز را احساس کنید. اگر مزه پیاز را نمی پسندید، می توانید میزان آن را کمتر نموده یا به جای خود پیاز از میزان بسیار کمی پودر پیاز () بهره ببرید.

در صورت تمایل، برای خرید پودر پیاز می توانید به روش های و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله دوم: سبزیجات را ترکیب کنید

در این مرحله از طرز تهیه سالاد کلم KFC، وقت آن است که سبزیجات خرد شده شامل کلم، هویج و پیاز را در کاسه بزرگ و جاداری بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید. سبزیجات را به آرامی هم بزنید تا همه مواد در عین یکدست شدن، له نشوند.

مرحله سوم: پایه سس مخصوص سالاد کلم را درست کنید

در این مرحله از طرز تهیه سس سالاد کلم KFC، ابتدا باید یک چهارم لیوان شیر سرد را در ظرف دیگری بریزید و 1 قاشق چای خوری آبلیموی تازه یا سرکه سفید به آن اضافه کنید. این مخلوط را برای 10 دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا شیر کمی بریده گردد و حالتی شبیه دوغ پیدا کند.

این ترکیب به ایجاد طعم خاص و لطافت بیشتر سالاد کلم یاری می نماید. در صورت دسترسی، می توانید یک چهارم لیوان باترمیلک () را جایگزین این ترکیب کنید.

برای خرید سرکه سفید می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله چهارم: مخلوط مایونز را آماده کنید

پس از گذشت این مدت، کاسه مناسب دیگری (ترجیحا شیشه ای یا سرامیکی) را انتخاب کنید و سس مایونز پر چرب () را در این کاسه بریزید. سپس، شیر سرد و ترکیب آماده شده در مرحله قبل (باترمیلک) را به سس مایونز اضافه کنید. این مواد را با یک چنگال بزرگ یا همزن دستی به خوبی هم بزنید تا مایه یکدستی ایجاد گردد.

برای خرید سس مایونز می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله پنجم: چاشنی های سالاد کلم KFC را اضافه کنید

در این مرحله از طرز تهیه سالاد کلم رستورانی، نوبت افزودن چاشنی هاست. بنابراین، آبلیموی تازه و سرکه سفید را نیز به مخلوط مایونز بیفزایید. محتویات کاسه را دوباره به خوبی هم بزنید تا سس کاملا یکنواخت گردد. توجه داشته باشید، ممکن است بافت این سس در ابتدا کمی دلمه شده به نظر برسد؛ نگران نباشید، اگر به هم زدن ادامه دهید، بافت سس به خوبی یکدست می گردد.

مرحله ششم: ادویه ها را اضافه کنید

حالا، نمک و پودر فلفل سیاه را نیز به سس سالاد کلم KFC اضافه کنید و سس را به خوبی هم بزنید تا همه مواد به صورت یکنواخت با یکدیگر ترکیب شده و طعم دار شوند. وقتی بافت سس به شکل کرمی، لطیف و کمی غلیظ و خامه ای عایدی، معلوم می گردد که آماده است.

توجه داشته باشید، طعم این سس باید ترکیبی از مزه های شیرین، کمی ترش و خامه ای باشد. اگر مزه شیرینی غالب بود، جای نگرانی نیست؛ چون پس از ترکیب کردن سس با سبزیجات، همه طعم ها توازن پیدا می نمایند و متعادل می شوند.

برای خرید انواع ادویه مانند نمک و فلفل سیاه می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله هفتم: سس مخصوص را به سالاد کلم اضافه کنید

در این مرحله از طرز تهیه سالاد کلم و هویج رستورانی، سس آماده شده را روی مخلوط کلم، پیاز و هویج بریزید. با یک قاشق بزرگ یا کفگیر سیلیکونی، این مواد را به آرامی هم بزنید تا تمام سبزیجات به طور یکنواخت با سس پوشیده شوند. دقت کنید در هنگام هم زدن، سبزیجات خرد شده را له نکنید. برای پیشگیری از این مشکل، بهتر است این مواد را چند بار به آرامی از ته کاسه به سمت بالا راهنمایی کنید.

مرحله هشتم: سالاد کلم کی اف سی را در یخچال استراحت دهید

در ادامه، روی کاسه حاوی سالاد کلم کی اف سی را با سلفون یا درپوش مناسب بپوشانید. سپس، سالاد آغشته به سس مخصوص را حداقل به مدت 4 ساعت (ترجیحا شب تا صبح) در یخچال قرار دهید. به این ترتیب، طعم ها به برترین شکل ممکن با هم ترکیب می شوند و سالاد خوشمزه تر خواهد شد.

مرحله آخر: سالاد کلم کی اف سی را سرو کنید

پس از گذشت این مدت، سالاد کلم کی اف سی را از یخچال بیرون بیاورید. پیش از سرو، سالاد را یک بار دیگر هم بزنید تا حسابی جا افتاده گردد. سپس، سالاد کلم KFC را در ظرف سرو بریزید و خنک میل کنید. شما می توانید این سالاد خوشمزه را همراه با انواع غذاهای سوخاری مثل ، انواع فست فود و سرو کنید.

نکات مهم در طرز تهیه سالاد کلم کی اف سی

  • کلم، هویج و پیاز باید خیلی ریز خرد شوند تا بافت سالاد نرم، یکدست و مشابه سالاد کلم رستورانی باشد.
  • برای خرد کردن سبزیجات مورد احتیاج در سالاد کلم کی اف سی می توانید از خردکن یا غذاساز بهره ببرید.
  • طعم سس مخصوص سالاد کلم کی اف سی کلاسیک باید ترکیبی از مزه های شیرین، ترش، خامه ای و کمی شور باشد؛ یعنی، طعم این سس نباید خیلی ترش یا بیش از حد شیرین باشد.
  • اگر احساس می کنید سس سالاد کلم بیش از میزان غلیظ شده، می توانید میزان بسیار کمی شیر سرد یا باترمیلک به آن اضافه کنید.
  • سالاد کلم کی اف سی پس از ترکیب شدن با سس مخصوص باید حداقل برای 4 ساعت و ترجیحا یک شب کامل در یخچال بماند. به این ترتیب، همه طعم ها به خورد هم می روند و سالاد کلم کاملا جا افتاده می گردد.
  • افزودن باترمیلک یا ترکیب دلمه بسته شیر سرد با سرکه یا آبلیمو از مهم ترین ترفندهای طرز تهیه سالاد کی اف سی به شمار میرود.
  • اگر از پیاز استفاده می کنید، میزان پیاز باید خیلی کم و بافت آن باید بسیار ریز باشد؛ به این ترتیب، فقط طعم ملایم پیاز احساس می گردد و بوی زننده آن به مشام نمی رسد.
  • این سالاد را باید کاملا سرد سرو کنید؛ طعم سالاد کلم کی اف سی در دمای پایین بسیار بهتر می گردد.
  • سس معمولا ته نشین می گردد؛ بنابراین، قبل از سرو حتما سالاد را یک بار به آرامی هم بزنید تا سس دوباره با مواد ترکیب گردد.

فوت و فن های خوشمزه شدن سالاد کلم کی اف سی

آیا می توانیم سالاد کلم کی اف سی را بدون مایونز درست کنیم؟

بله. اما در این صورت، طعم نهایی سالاد کلم کی اف سی کاملا متفاوت خواهد بود. برای جایگزینی، می توانید از ترکیب ماست یونانی و کمی خامه ترش (sour cream) بهره ببرید. با این حال، خوب است بدانید مایونز در واقع، اصلی ترین ماده این سالاد در نسخه کلاسیک است.

چگونه می توانیم باترمیلک را در منزل تهیه کنیم؟

برای این منظور، کافی است یک چهارم لیوان شیر سرد را با 1 قاشق چای خوری سرکه سفید یا آبلیموی تازه ترکیب کنید. این ترکیب را برای 10 دقیقه در دمای اتاق بگذارید تا شیر کمی بریده گردد.

آیا سالاد کلم کی اف سی کلاسیک را حتما باید با پیاز درست کنیم؟

خیر. میزان بسیار کمی پیاز فقط برای ایجاد طعم غنی تر استفاده می گردد. اگر مزه پیاز را دوست ندارید، می توانید آن را حذف کنید یا از میزان کمی پودر پیاز بهره ببرید.

ماندگاری سالاد کلم کی اف سی چقدر است؟

سالاد کلم کی اف سی (آغشته به سس) اگر در ظرف دربسته داخل یخچال باشد تا 3 روز ماندگاری دارد. البته، بهتر است این سالاد را در روزهای اول و دوم مصرف کنید تا بافت و طعم آن در برترین حالت باشد.

آیا می توانیم سبزیجات این سالاد را از قبل خرد کنیم؟

بله. شما می توانید کلم و هویج را از 1 روز زودتر خرد کنید و در ظرف دربسته داخل یخچال نگه دارید. اما توصیه می کنیم سس را هنگام مصرف اضافه کنید تا بافت سالاد تازه بماند.

منبع: افق کوروش
انتشار: 11 خرداد 1404 بروزرسانی: 11 خرداد 1404 گردآورنده: raveblog.ir شناسه مطلب: 3234

به "طرز تهیه سالاد کلم KFC با 14 نکته به روش رستوران های معروف" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد کلم KFC با 14 نکته به روش رستوران های معروف"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید