طرز تهیه بورانی اسفناج و هویج
به گزارش راوه بلاگ، سردی اسفناج کم است و توصیه می گردد افراد سرد مزاج این سبزی را همراه با فلفل و دارچین مصرف نمایند و یا آن را همراه با روغن بادام بپزند
به گزارش خبرنگاران به نقل از پاتوق
مواد لازم برای تهیه بورانی اسفناج
- 1 دسته اسفناج
- 2 هویج رنده شده
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 5 قاشق غذاخوری ماست
- 1 حبه سیر
- نمک ، فلفل سیاه طبق ذائقه
- سس قرمز روی بورانی
- 3-4 گردو
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- فلفل قرمز یا پول بیبر
دستور پخت
طرز تهیه بورانی اسفناج و هویج
طرز پخت اسفناج برای بورانی
برای تهیه بورانی اسفناج و هویج یک ماهیتابه را آماده نموده و بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید کمی که داغ شد روغن زیتون را اضافه کنید و بگذارید تا روغن داغ گردد زمانی که کف دست خود را بر روی ماهیتابه گرفتید و احساس گرما نمودید روغن داغ شده حالا هویج رنده شده را اضافه کنید و کمی آن را تفت دهید تا نرم گردد ، در مرحله بعد اسفناج شسته شده را خرد نموده و درون تابه ریخته سپس نمک و فلفل را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید و تا زمانی که آب اسفناج کاملاً کشیده گردد اجازه دهید بر روی حرارت بماند .
اسفناج بورانی مجلسی
هنگامی که اسفناج و هویج پخته شدند اجاق گاز را خاموش نموده و صبر کنید تا خوراک شما خنک گردد سپس درون یک کاسه جداگانه ماست را همراه با سیر رنده شده مخلوط کنید سپس به این مخلوط هویج و اسفناج را اضافه کنید مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید ، برای اینکه بورانی خوشمزه داشته باشیم درون یک ماهیتابه روغن زیتون و گردو را با هم تفت دهیم سپس فلفل قرمز را اضافه نموده دوباره با هم تفت میدهیم توجه داشته باشید زیاد تفت ندهید که مواد بسوزد ، در هنگام سرو می توانید آن را بر روی خوراک اسفناج ریخته و میل نمایید .
منبع: جام جم آنلاینbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا