سومین دوره جشنواره فرهنگ و غذای ایران و ارمنستان برگزار گردید

به گزارش راوه بلاگ، میراث آریا/ براساس آخرین خبر و گزارش های بدست آمده، سومین دوره جشنواره فرهنگ و غذای ایران و ارمنستان برگزار گردید.

سومین دوره جشنواره فرهنگ و غذای ایران و ارمنستان برگزار گردید

سومین دوره جشنواره فرهنگ و غذای ایران و ارمنستان با برنامه ریزی سفارت جمهوری اسلامی در ارمنستان از 20 مرداد 1403 شروع شد و طی این رقابت ها، کباب بناب آذربایجان شرقی با کسب رتبه نخست در صدر جدول نهاده شد.

این جشنواره در حوزه های مختلفی نظیر تهیه غذاهای ارمنی و ایرانی، ارائه محصولات هنری و صنایع دستی، بخش موسیقی هنری برگزار گردید و تیم های ارمنی و ایرانی با تهیه و ارائه انواع غذاهای ملی و محلی هر دو کشور در غرفه های خود به رقابت پرداختند.

گروه های فرهنگی، هنرمندان و آشپزان از پنج استان ایران در این جشنواره شرکت کردند که از آذربایجان شرقی نیز هیأتی از اتحادیه صنف کباب پزان بناب به سرپرستی صادق ولی نژند بنابی رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بناب به نمایندگی و به همت کوشش های انجمن دوستی ایران و ارمنستان ضمن شرکت در این جشنواره، پیروز به کسب رتبه نخست بخش تهیه غذای این دور از رقابت ها شدند.

منبع: همگردی
انتشار: 22 مرداد 1403 بروزرسانی: 22 مرداد 1403 گردآورنده: raveblog.ir شناسه مطلب: 3122

به "سومین دوره جشنواره فرهنگ و غذای ایران و ارمنستان برگزار گردید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سومین دوره جشنواره فرهنگ و غذای ایران و ارمنستان برگزار گردید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید