تشکیل دولت تکنو - سیاسی معیار لازم برای موفقیت الحریری است
به گزارش راوه بلاگ، رئیس یکی از جریان های سیاسی متحد حزب الله لبنان از آمادگی این جریان برای همکاری با مامور تشکیل کابینه لبنان اطلاع داد و گفت که دولت تکنوسیاسی به تسریع بهبود اوضاع لبنان یاری می نماید.
به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران، رئیس التیار الوطنی الحر (جریان ملی آزاد) لبنان تاکید نمود که در ملاقات امروز خود با سعد الحریری مامور تشکیل کابینه لبنان، معیار های لازم برای موفقیت فرایند تشکیل کابینه را بیان داشته است.
باسیل که رئیس حزب متحد حزب الله و داماد میشل عون رئیس جمهور لبنان است، با تاکید بر اینکه هیچ مشکل شخصی با سعد الحریری ندارد، گفت: ما در کمال مثبت اندیشی هستیم و البته دغدغه ما، اجرای برنامه اصلاح امور کشور بر اساس ابتکار فرانسه و فراتر از آن است.
رئیس جریان ملی آزاد لبنان اضافه کرد: ما حق داریم نگران باشیم، اما عزم کامل خود را برای همکاری و پشتیبانی به منظور جلوگیری از فروپاشی اوضاع کشور و عبور از این مرحله سخت جزم نموده ایم به جز معیار هایی تعیین که مطرح کردیم، هیچ تقاضا یا شرطی نداریم تا امور هر چه سریع تر به پیش رود.
او اضافه کرد: ما به الحریری گفتیم که بر اساس معیارها، ما خواستار تشکیل دولتی تکنو-سیاسی هستیم که وزرا در آن از شایستگی و قدرت عملکرد سریع در اصلاح امور و دستیابی به موفقیت برخوردار باشند. (دولت تکنو سیاسی به دولتی می گویند که هم کارشناسان و متخصصان در امور اقتصادی را شامل می گردد و هم افراد سیاسی از گروه های مختلف در آن باشد.)
باسیل در سرانجام گفت: ما منتظر هستیم تا ببینیم که دولت سعد الحریری به همراه جناب میشل عون رئیس جمهور لبنان چه کار خواهند کرد؛ در عین حال ما بسیار مثبت اندیش و آماده هر گونه حمایتی هستیم.
سعد الحریری رئیس جریان المستقبل لبنان روز پنجشنبه پس از اینکه به عنوان نامزد نخست وزیری کشورش منصوب شد تاکید نمود که به دنبال تشکیل دولتی شامل افراد متخصص غیر حزبی است که وظیفه آن اصلاحات اقتصادی، اقتصادی و ارادی وارد شده در طرح فرانسه برای لبنان است و فراکسیون های اصلی در مجلس قول حمایت از دولت برای اجرای آن را داده اند.
در رایزنی های مجلسی روز پنجشنبه لبنان، 65 نماینده، سعد الحریری را به عنوان گزینه مورد نظر خود معرفی کردند، 53 نماینده از جمله نمایندگان فراکسیون حزب الله الوفاء للمقاومه اعلام نمودند که شخص خاصی را مدنظر ندارند و دو نماینده نیز غائب بودند.
دولت حسان دیاب در پی انفجار چهارم آگوست در بندر بیروت استعفا کرد و مصطفی ادیب سفیر لبنان در آلمان در دهم شهریور و با کسب نود رأی در رایزنی های مجلسی میان احزاب سیاسی مأمور به تشکیل کابینه جدید لبنان شد، اما وی نیز پس از به نتیجه نرسیدن در این باره، استعفای خود را اعلام نمود.
منبع: خبرگزاری دانشجو