تبدیل شدن زنجان به قطب گردشگری غذایی کشور

به گزارش راوه بلاگ، زنجان با برگزاری جشنواره های آش و غذای کشورهای اکو جاده ابریشم پتانسیلی را در خود ایجاد نموده است که گردشگران بتوانند غذای کشورهای مختلف را در یک مکان و زمان در آن تجربه نمایند.

تبدیل شدن زنجان به قطب گردشگری غذایی کشور

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان گفت:

این استان بسترهای لازم برای تبدیل شدن به قطب گردشگری غذایی کشور را دارد و می تواند با همین عنوان هم در سطح ملی و جهانی مطرح گردد.

یحیی رحمتی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان اضافه کرد:

یکی از مهم ترین اهدافی که زنجان با برگزاری جشنواره های آش و غذای کشورهای اکو جاده ابریشم دنبال می نماید، موضوع تبدیل شدن این استان به قطب گردشگری غذایی کشور است.

ایشان یادآور شد:

زنجان چنین پتانسیلی را در خود ایجاد نموده است که گردشگران بتوانند غذای کشورهای مختلف را در یک مکان و زمان در آن تجربه نمایند.

رحمتی گفت:

از سوی دیگر زنجان در پی افزایش ماندگاری گردشگران است و همین موضوع غذا هم می تواند به تحقق چنین هدفی یاری کند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان گفت:

طی سال گذشته این استان از معبر گردشگری بودن خارج و به مقصد گردشگری تبدیل شده است.

رحمتی تاکید نمود:

زنجان به عنوان استان برتر در رویدادهای بین المللی گردشگری در سطح کشور به دلیل برگزاری همین رویدادهای جشنواره آش و غذای کشورهای اکو جاده ابریشم انتخاب شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان با بیان اینکه به طور معمول یک سوم هزینه های سفر مربوط به غذا و خوراک است، باید از ظرفیت ایجاد شده در این استان برای افزایش تعداد گردشگران و ماندگار سازی آنان بهره گرفت.

منبع: کجارو / ایرنا
انتشار: 28 آبان 1403 بروزرسانی: 28 آبان 1403 گردآورنده: raveblog.ir شناسه مطلب: 3169

به "تبدیل شدن زنجان به قطب گردشگری غذایی کشور" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تبدیل شدن زنجان به قطب گردشگری غذایی کشور"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید