تبدیل شدن زنجان به قطب گردشگری غذایی کشور
به گزارش راوه بلاگ، زنجان با برگزاری جشنواره های آش و غذای کشورهای اکو جاده ابریشم پتانسیلی را در خود ایجاد نموده است که گردشگران بتوانند غذای کشورهای مختلف را در یک مکان و زمان در آن تجربه نمایند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان گفت:
این استان بسترهای لازم برای تبدیل شدن به قطب گردشگری غذایی کشور را دارد و می تواند با همین عنوان هم در سطح ملی و جهانی مطرح گردد.
یحیی رحمتی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان اضافه کرد:
یکی از مهم ترین اهدافی که زنجان با برگزاری جشنواره های آش و غذای کشورهای اکو جاده ابریشم دنبال می نماید، موضوع تبدیل شدن این استان به قطب گردشگری غذایی کشور است.
ایشان یادآور شد:
زنجان چنین پتانسیلی را در خود ایجاد نموده است که گردشگران بتوانند غذای کشورهای مختلف را در یک مکان و زمان در آن تجربه نمایند.
رحمتی گفت:
از سوی دیگر زنجان در پی افزایش ماندگاری گردشگران است و همین موضوع غذا هم می تواند به تحقق چنین هدفی یاری کند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان گفت:
طی سال گذشته این استان از معبر گردشگری بودن خارج و به مقصد گردشگری تبدیل شده است.
رحمتی تاکید نمود:
زنجان به عنوان استان برتر در رویدادهای بین المللی گردشگری در سطح کشور به دلیل برگزاری همین رویدادهای جشنواره آش و غذای کشورهای اکو جاده ابریشم انتخاب شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان با بیان اینکه به طور معمول یک سوم هزینه های سفر مربوط به غذا و خوراک است، باید از ظرفیت ایجاد شده در این استان برای افزایش تعداد گردشگران و ماندگار سازی آنان بهره گرفت.
منبع: کجارو / ایرنا