این هلوها را هرگز نخورید، سمی هستند

به گزارش راوه بلاگ، متخصصین تغذیه و رژیم درمانی درباره کپک های خاکستری یا آبی که وارد هسته میوه هلو می شوند توضیحاتی داد که در ادامه می خوانید.

این هلوها را هرگز نخورید، سمی هستند

هلو دارای خواص بسیاری برای سلامت بدن است، از جمله خواص این میوه می توان به درمان کلسترول بالا، چاقی، سرطان و بیماری های دستگاه عصبی انسان اشاره نمود. درست است که این میوه سرشار از خاصیت است اما در شرایطی مصرف آن باعث بیماری می گردد. با خبرنگاران همراه باشید تا با مضرات هلو آشنا شویم.

این هلوها سمی هستند

انواع کپک ها و قارچ هایی که وارد هسته هلو شده و موجب تغییر رنگ آن می شوند می توانند با فراوری سم سلامت انسان را به خطر بیندازند. کپک خاکستری و یا سایر انواع قارچ ها موادی هستند که در بعضی میوه های رسیده مشاهده می گردد، طبق نظر متخصصین تغذیه و رژیم درمانی، زمانی که هلو را باز می کنید اگر هسته و اطراف آن کپک زده است، بهتر است از آن استفاده نکنید.

معمولا میوه هایی که روی درخت دچار کپک زدگی می شوند به این علت که در حال اتصال با شاخه شکاف های عمیقی دارند، که مکان مناسبی برای ورود حشرات، کپک ها، قارچ ها و باکتری ها هستند.

خطرات مرگبار زیاده روی در مصرف هلو

مصرف بیش از میزان هلو ممکن است به سرعت کالری ها موجود در بدن را افزایش دهد و باعث بالا رفتن وزن گردد. هلو حاوی عناصر مختلفی از ویتامین ها، مواد معدنی، آنتی اکسیدان ها، فیبر های غذایی و مواد مغذی گیاهی است. اگرچه هلو سرشار از این عناصر است اما در صورت مصرف بیش از حد، آسیب های زیادی به بار می آورد.

خطر بیماری قلبی

اولین آسیب این است که هلو سرشار از آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین C، ویتامین A و سایر ترکیبات آنتی اکسیدان است. با این حال، مصرف بیش از حد هر چیز، حتی اگر مفید باشد، منجر به نتایج معکوس می گردد، به گونه ای که سطح بالای آنتی اکسیدان در بدن می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و بعلاوه خطر سکته مغزی خونریزی دهنده را افزایش دهد.

افزایش احتمال سرطان

در مطالعه ای که در سال 2011 انجام گرفت، تعیین شد که میزان بالای ویتامین E می تواند خطر ابتلا به سرطان پروستات را 17 درصد افزایش دهد و به همین ترتیب در مطالعه دیگری در سال 1996 تعیین شد که سطوح بالای رتینول و بتاکاروتن - نوعی ویتامین A - می تواند خطر ابتلا به سرطان ریه را افزایش دهد.

بالا رفتن فشارخون

هلو سرشار از پتاسیم است. میزان زیاد پتاسیم می تواند باعث فشار خون بالا گردد و علائمی مانند خستگی، سرگیجه، افسردگی و تاری دید را در پی داشته باشد.

پیشنهاد مطالعه: مطلب راز نفرین فرعون معروف مصر چیست؟ را بخوانید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 3 مرداد 1401 بروزرسانی: 3 مرداد 1401 گردآورنده: raveblog.ir شناسه مطلب: 2904

به "این هلوها را هرگز نخورید، سمی هستند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "این هلوها را هرگز نخورید، سمی هستند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید