چشم های خود را با این خوراکی ها تیز کنید
به گزارش راوه بلاگ، برای کسانی که مدت زیادی را پشت رایانه می گذرانند، پزشک توصیه می نماید که مرتباً چشمک بزند، هر دو تا سه ساعت بعد و در حین کار شدید بینایی سطح چشم را با قطره مرطوب کند.
هویج، سبزیجات چلیپایی، انواع توت ها به حفظ فرایند های متابولیکی در رگ های چشم یاری می نمایند.باید به سطح گلوکز خون توجه ویژه ای گردد، زیرا قند زیاد منجر به زوال تدریجی بینایی می گردد.
در این گزارش آمده است: برای حفظ فرایند های متابولیکی در چشم، بدن ما به هویج و سبزیجات چلیپایی، به عنوان مثال، کلم بروکلی یا گل کلم احتیاج دارد. به طور طبیعی در رژیم غذایی باید میوه ها و توت ها وجود داشته باشد مثل، بلوبری. چربی های اشباع نشده نیز ضروری است.
برای کسانی که مدت زیادی را پشت رایانه می گذرانند، پزشک توصیه می نماید که مرتباً چشمک بزند، هر دو تا سه ساعت بعد و در حین کار شدید بینایی سطح چشم را با قطره مرطوب کند. این به شما یاری می نماید حداقل از یکی از عوامل خطر قرمزی چشم که معمولاً به دلیل اختلال در عملکرد غشا های مخاطی ایجاد می گردد، جلوگیری گردد.
منبع: اسپوتنیک
منبع: فرادید