راه چاره دانش بنیان ها برای توزیع اقلام بهداشتی با قیمت واقعی، افزایش ظرفیت فراوری در استان گیلان

به گزارش راوه بلاگ، یکی از شرکت های دانش بنیان مستقر در شهرک صنعتی رشت با تسهیلات سرمایه در گردش صندوق نوآوری و شکوفایی در مدت 20 روز، 60 تن محلول ضدعفونی کننده برای پیشگیری از ویروس کرونا فراوری و روانه بازار نموده است، ولی به گفته محققان این شرکت به تدریج محصولات فراوریی آنها با قیمت های گزافی به دست مردم می رسید، از این رو این شرکت به وسیله فروش آنلاین، توانست این اقلام بهداشتی را با قیمت های واقعی به جامعه عرضه کند.

راه چاره دانش بنیان ها برای توزیع اقلام بهداشتی با قیمت واقعی، افزایش ظرفیت فراوری در استان گیلان

افشین رحیمی، مدیر عامل این شرکت دانش بنیان فعال در زمینه فراوریکننده محصولات بهداشتی در گفت وگو با خبرنگاران، گفت: یکی از فراوریات شرکت ما از گذشته تا به امروز پدهای الکلی بود، اما بعد از شیوع ویروس کرونا و تشدید این بیماری به خصوص در استان گیلان، از اول اسفند 98 ظرفیت فراوری این پدها را کامل کردیم و فراوری محصولات مشابه را نیز کنار گذاشتیم.

وی از تغییر سایر خطوط فراوری این شرکت اطلاع داد و اظهار کرد: با تغییراتی که در سایر خطوط فراوری ایجاد شد، نسبت به فراوری محلول های ضدعفونی کننده اقدام کردیم.

رحیمی با بیان اینکه این شرکت دو نوع محلول ضد عفونی کننده فراوری می نماید، یادآور شد: یکی از محلول ها بر پایه اتانول و دیگری بر پایه ایزوپروپیل الکل فراوری و روانه بازار می گردد.

این محقق خاطر نشان کرد: ما از ابتدای اسفند ماه سال گذشته بر اساس آخرین دستورالعملی که از سوی سازمان بهداشت جهانی درباره فراوری محلول های ضدعفونی کننده اعلام شده بود، نسبت به فراوری این محلول ها اقدام کردیم، به گونه ای که بیشترین ویروس کشی را داشته باشد. در این راستا محلولی بر پایه ایزوپروپیل با 70 درصد اتانول را فراوری و در کشور عرضه کردیم.

رحیمی با بیان اینکه ما از اول تا 20 اسفند ماه سال گذشته در استان گیلان در حدود 60 تن محلول ضدعفونی کننده فراوری کردیم و در اختیار مردم، بیمارستان ها و بانک ها قرار دادیم، یادآور شد: متاسفانه با سیستمی که در وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو درباره تخصیص اتانول اجرایی شد، سهمیه اتانول صرفا به 18 واحد فراوریی تخصیص یافت؛ از این رو ظرفیت فراوری ما به شدت کاهش پیدا کرد، ولی با همکاری های اجرا شده توانستیم محلول بیشتری، فراوری و به سایر استان ها نیز ارسال کنیم تا کمبودها در سایر استان ها نیز مرتفع گردد.

وی با انتقاد از واسطه گری ها در فروش پدهای الکلی در بازار که باعث افزایش قیمت آن شده است، گفت: قیمت فراوری ما در کارخانه 14 هزار و 500 تومان است که این پدها قرار بود با 20 هزار تومان به دست مردم برسد؛ اما متاسفانه شنیده شد که در بعضی داروخانه های استان گیلان این محصول با قیمت حدود 100 هزار تومان به فروش رسیده است. ما برای جلوگیری از این مساله و با یک تدبیر ساده، سایت فروش کارخانه را فعال کردیم و از این طریق توانستیم جلوی این سوءاستفاده ها را بگیریم.

این محقق از مقامات مسئول درخواست کرد جلوی این سوء استفاده ها گرفته گردد تا این محصولات با سهولت بیشتر و قیمت واقعی به دست مردم برسد.

مدیر عامل این شرکت دانش بنیان با بیان اینکه این محصولات با حمایت اقتصادی و تسهیلات کرونایی صندوق نوآوری و شکوفایی اجرایی شده است، اضافه کرد: مبلغ 3 میلیارد تومان تسهیلات از صندوق نوآوری در کمترین زمان ممکن دریافت کردیم. این در حالی است که اگر می خواستیم همین مبلغ را از سیستم بانکی تسهیلات دریافت کنیم، باید از بوروکراسی پیچیده آن عبور می کردیم.

به گفته وی تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی به منظور سرمایه در گردش و تامین مواد اولیه به این شرکت پرداخت شده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 12 خرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: raveblog.ir شناسه مطلب: 691

به "راه چاره دانش بنیان ها برای توزیع اقلام بهداشتی با قیمت واقعی، افزایش ظرفیت فراوری در استان گیلان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راه چاره دانش بنیان ها برای توزیع اقلام بهداشتی با قیمت واقعی، افزایش ظرفیت فراوری در استان گیلان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید