اولین آزمایش هایپرلوپ ویرجین با مسافران واقعی انجام شد اما هنوز برای سفرهای تجاری خیلی زود است
به گزارش راوه بلاگ، روز یک شنبه، هایپرلوپ ویرجین اولین تست عملیاتی خود را با مسافران واقعی در شهر لاس وگاس انجام داد ولی هنوز سال های زیادی طول می کشد تا مردم بتوانند به طور عمومی سوار هایپرلوپ با سرعت بالا شوند.

هایپرلوپ یک فناوری و سیستم حمل و نقل نسل آینده است که مردم سوار خودروهایی می گردد که در لوله ها و تونل های خلاء و با سرعتی نزدیک به 600 مایل در ساعت حرکت می نمایند.
سیستم هایپرلوپ ویرجین مبتنی بر شناورهای مغناطیسی است؛ دقیقا همانند پروژه های ریلی پیشرفته و با سرعت بالا در کشورهایی مانند ژاپن و آلمان. از سال 1970 در بعضی از سیستم های حمل و نقل قطاری از شناورهای مغناطیسی استفاده شده است.
شناورهای مغناطیسی سعی می نمایند یک واگن قطار را در سطحی بالاتر از زمین یا جهت حرکت نگه دارند و قطب های آهن ربا مانع از افتادن واگن روی زمین می شوند. قطب مخالف آهن ربا نیز این واگن را به شدت زیادی به سوی خود می کشد و همین موضوع باعث حرکت سریع قطار به سوی جلو می گردد.
فعلا فناوری و سیستم هایپرلوپ ویرجین به سرعت 100 مایل در ساعت رسیده است ولی مدت ها است که این شرکت وعده مسافرت های درون شهری با سرعت 600 مایل در ساعت را داده است.
در آزمایش صورت گرفته، قطار هایپرلوپ فقط جهتی 500 متری را طی نموده است و هنوز موانع زیادی برای حرکت در جهتهای طولانی دارد. اما مدیران ویرجین به همین آزمایش بسیار خوش بین هستند و آن را نقطه عطفی عظیم برای تجاری سازی فناوری هایپرلوپ می دانند.
دو مسافری که سوار اولین تست واقعی هایپرلوپ ویرجین شدند؛ جوش گیگل مدیر ارش فناوری این شرکت و سارا لوچیان، مدیر تجربه مسافران ویرجین بودند. آن ها در یک غلافی دو نفره نشستند که شامل کمربند ایمنی، جایگاه های مخملی مناسب خواب و پنجره های کوچک است.
اولین سفرهای تجاری شاید اواخر دهه
گیگل می گوید غلاف های هایپرلوپ می توانند با سرعت هواپیما حرکت نمایند ولی انرژی مصرفی آن ها بسیار کمتر است. او می گوید غلاف های آینده می توانند ظرفیت 20 الی 30 مسافر را داشته باشند و بین شهرها حرکت نمایند. پیش بینی می گردد در آینده این فناوری بتواند ده ها هزار مسافر را در ساعت از یک شهر به شهر دیگری منتقل کند.
سیستم های هایپرلوپ می توانند در سطح زمین یا زیرزمین کار نمایند. فعلا شرکت ویرجین روی سیستم های روی زمین تمرکز نموده است؛ چون تونل زدن در زیرزمین می تواند زمان بر و پرهزینه باشد.
پیش از ساخت هایپرلوپ های تجاری، شرکت ویرجین با چندین مانع عظیم دیگر روبرو است و فقط بحث توسعه فناوری مطرح نیست. نخست، احتیاج به پول و سرمایه گذاری بیشتر برای اجرای پروژه های بعدی دارد.
آن ها می خواهند یک مرکز آزمایشگاهی 6 مایلی به ارزش 500 میلیون دلار در ویرجینیای غربی دایر نمایند. برای افزایش سرعت غلاف های هایپرلوپ به این مرکز آزمایشگاهی احتیاج شدیدی دارند تا بتوانند تست های بیشتری انجام دهند.
مدیران ویرجین امیدوار هستند سیستم هایپرلوپ آن ها در سال های 2025 و 2026 گواهی نامه ها و مجوزهای لازم را دریافت و در اواخر همین دهه، مسافران را در جهتهای مختلف جابه جا کند.
ویرجین تنها شرکتی نیست که به فناوری و سیستم هایپرلوپ علاقه مند است. ایلان ماسک، بنیان گذار شرکت های تسلا و اسپیس ایکس از جمله افرادی است که ایده حمل ونقل مبتنی بر هایپرلوپ را در سال 2013 مطرح نمود.
سپس، در سال 2017 توئیت کرد در صدد ساخت تونل زیرزمینی بین دو شهر واشنگتن و نیویورک است تا مسافران بتوانند این مسر را 29 دقیقه ای طی نمایند. این پروژه در فاز اول تحت آنالیز های زیست محیطی است و هیچ زمان مشخصی برای آغاز آن اعلام نشده است.
شرکت Boring ایلان ماسک قرار است سیستم هایپرلوپ را در زیر شهرها پیاده سازی کند و فعلا مشغول احداث این سیستم در زیر شهر لاس وگاس تحت نام Loop است.
منبع
منبع: یک پزشکگروه ساختمانی آبان: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت