ثواب بر طرف کردن احتیاج برادر مؤمن

به گزارش راوه بلاگ، اهل بیت (ع) در روایات متعددی به ثمرات برطرف حاجت برادر دینی اشاره نموده اند.

ثواب بر طرف کردن احتیاج برادر مؤمن

به گزارش، کمک و کمک احتیاجمندان و کوشش برای حل مسائل و احتیاج آنان، عرصه ای است که هر فردی توفیق انجام آن را ندارد مگر اینکه خداوند توفیق آن را نصیب افراد کند، پس وقتی خدا این توفیق را عطا کرد، قدر آن را بدانیم و شکرگزار آن باشیم و چه زیباست که به درگاه الهی خواهان توفیق خدمتگزاری به همنوعان خود باشیم.

پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمود: مَن مَشى مَعَ أَخِیهِ فِی حاجَةٍ فَناصَحَهُ فِیها، جَعَلَ اللّهُ بَینَهُ وَبَینَ النّارِ یَومَ القِیامَةِ سَبعَةَ خَنادِقَ، بَینَ الخَندَقِ وَالخَندَقِ کَما بَینَ السَّماءِ وَالأَرض؛ هر کس براى حاجت برادرش او را همراهى کند و صادقانه در برطرف حاجت او بکوشد، خداوند در روز قیامت، میان وى و آتش دوزخ، هفت خندق قرار مى دهد که فاصله هر خندق با دیگرى به فاصله آسمان تا زمین است.

آن حضرت در بیانی دیگر فرمود: مَن مَشى فی عَونِ أخیهِ و مَنْفعتِهِ فلَهُ ثَوابُ المُجاهِدینَ فی سبیلِ اللّهِ؛ کسى که براى کمک به برادر خود و نفع رساندن به او اقدام کند پاداش مجاهدان در راه خدا را خواهد داشت.

امام حسین علیه السلام در اهمیت این امر فرمود: بدانید که احتیاجمندی های مردم به شما از نعمت های الهی بر شماست؛ پس، از این نعمت ها خسته نشوید که هر آینه به سوی دیگران سوق یابد؛ اِعلَموا اَنَّ حَوائِجَ النّاسِ اِلَیکُم مِن نِعَمِ اللهِ عَلَیکُم، فَلا تَمَلُّوا النِّعَمَ فَتُحَوَّلَ اِلی غَیرِکُم (مستدرک الوسائل، ج 12، ص 209)

امام صادق علیه السلام نیز فرمود: مَن کانَ فی حاجَةِ أخیهِ المؤمنِ المسلمِ کانَ اللّهُ فی حاجَتِهِ ما کانَ فی حاجَةِ أخیه؛ کسى که به فکر برآوردن احتیاج برادر مؤمن مسلمان خود باشد، تا زمانى که در فکر احتیاج او باشد، خداوند در کار احتیاج وى باشد.

منبع: تسنیم

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 19 اسفند 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: raveblog.ir شناسه مطلب: 305

به "ثواب بر طرف کردن احتیاج برادر مؤمن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ثواب بر طرف کردن احتیاج برادر مؤمن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید