پلیس به فرار عظیم مالیاتی انتها داد

به گزارش راوه بلاگ، فرمانده انتظامی آذربایجان غربی ازشناسایی و دستگیری متهمان فرار مالیاتی به ارزش 653 میلیارد ریال اطلاع داد.

پلیس به فرار عظیم مالیاتی انتها داد

با ما همراه باشید و درباره ساعت اینترنتی بیشتر بدانید.

به گزارش گروه اجتماعی خبرنگاران، فرمانده انتظامی استان آذربایجان غربی از شناسایی و دستگیری متهمان فرار مالیاتی به ارزش 653 میلیارد ریال توسط پلیس امنیت مالی استان، اطلاع داد.

سردار مسعود خرم نیا در تشریح جزئیات این خبر گفت: در پی کسب خبری مبنی بر فرار عظیم مالیاتی در یکی از شرکت های واردات و صادرات، موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس امنیت مالی انتظامی استان نهاده شد.

این مقام ارشد انتظامی اضافه کرد: با توجه به لزوم سرعت و دقت عمل در پی جویی کشف جرایم مالی، کارشناسان پلیس امنیت مالی با همکاری و هماهنگی کارشناسان حقوقی اداره امور مالیاتی استان، مالکان این شرکت را که از کارت های بازرگانی اشخاص دیگر با انگیزه فرار مالیاتی استفاده می کردند، شناسایی کردند.

سردار خرم نیا گفت: در آنالیز بانک های اطلاعاتی مبلغ بدهی مالیاتی این شرکت 653 میلیارد ریال برآورد شد که در نهایت کارآگاهان پس از جمع آوری مدارک و مستندات، 2 متهم اصلی این پرونده را به منظور سیر اقدامات قانونی دستگیر و تحویل مراجع قضائی دادند.

فرمانده انتظامی استان آذربایجان غربی اعلام کرد: مبارزه با قاچاق کالا و مفاسد مالی همچون اختلاس، جرایم بانکی، زمین خواری، فرار مالیاتی و پولشویی از اولویت های پلیس امنیت مالی استان آذربایجان غربی بوده و برخورد قاطع با مجرمان این حوزه در دستور کار این پلیس نهاده شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 22 اسفند 1399 بروزرسانی: 22 اسفند 1399 گردآورنده: raveblog.ir شناسه مطلب: 2023

به "پلیس به فرار عظیم مالیاتی انتها داد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پلیس به فرار عظیم مالیاتی انتها داد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید