نخستین دوره مروری بر آثار سینمای کوتاه برگزار می شود
به گزارش راوه بلاگ، میثم سیفی در گفت وگو با خبرنگار خبرنگاران در زنجان با اشاره به اقدامات متعدد حوزه هنری استان زنجان در بحث ساخت فیلم های مستند، کوتاه و آثار سینمایی گفت: همکاری با هنرمندان استانی بهتر و نتیجه بخش تر است.

وی با تأکید بر اینکه فیلم، موثرترین رسانه برای انتقال مفاهیم و موضوعات مختلف است، اضافه نمود: به همین علت حوزه هنری این نهاد از طرح های مستند با رویکرد زیست بوم استان ها حمایت می کند.
سیفی با اشاره به تولیدات کیفی و متعدد حوزه هنری استان زنجان در موضوع فیلم سازی اعلام نمود: به همین علت رویداد سینمای کوتاه با عنوان سوره مهرِ سینمای کوتاه با مسئولیت حوزه هنری در زنجان برگزار می شود.
وی با اشاره به اینکه رویداد سینمایی سوره مهرِ سینمای کوتاه در سه قالب مستند، داستانی و پویانمایی برگزار می شود، اضافه نمود: این رویداد هنری مهرماه امسال به مدت سه روز برگزار می شود.
مسئول هنرهای تصویری حوزه هنری استان زنجان با اشاره به اینکه رویداد سینمایی مذکور فرصتی برای نمایش آثار هنرمندان فیلم ساز استان اضافه نمود: در این رویداد از نفرات فعال در این حوزه تقدیر می شود.
سیفی گفت: همزمان با برگزاری این رویداد هنری کارگاه های فیلمسازی در قالب های مستندسازی ، فیلم کوتاه داستانی و پویانمایی با حضور اساتید برجسته کشوری برگزار خواهد شد.
وی همچنین از اکران همه تولیدات سال های اخیرِ هنرمندان حوزه هنری استان، آثار منتخب سیزدهمین جشنواره فیلم کوتاه 100، آثار منتخب باشگاه فیلم سوره و برخی از آثار مرکز مستند حوزه هنری در استان خبر داد و اضافه نمود: از جمله فیلم های ساخت حوزه هنری شامل مجموعه مستند مادران آفتاب در 25 قسمت، تولید 10 عنوان فیلم مستند با موضوعات متناسب با زیست بوم استان و تولید بیش از 20 عنوان فیلم کوتاه داستانی با موضوعات مختلف بوده است.
سیفی اضافه نمود: تولید مجموعه 10 قسمتی پویانمایی پندآباد با موضوع آسیب های اجتماعی، تولید چند عنوان فیلم کوتاه پویانمایی در قالب آسیب های اجتماعی و موضوعات آموزشی نیز از دیگر تولیدات ماه های اخیر حوزه هنری است.
منبع: ایبنا - خبرگزاری کتاب ایران