مهار آتش سوزی در نزدیکی مرز ایران و افغانستان
به گزارش راوه بلاگ، سخنگوی استاندار هرات افغانستان خاطرنشان کرد: آتش سوزی گسترده در اسلام قلعه و مرز دوغارون نزدیکی مرز ایران و افغانستان با رسیدن خودرو های آتش نشانی از ایران مهار شده، اما خسارات بزرگی بر جای گذاشته است.

به گزارش ایرنا، جیلانی فرهاد شامگاه شنبه گفت: آتش مهار شده است، اما میزان دقیق خسارات آن روشن نیست و بر اساس آمار های اولیه حدود 50 میلیون دلار خسارت وارد نموده است.
وی گفت که کمیسیار اسلام قلعه گفته است که حدود 500 تانکر نفت و گاز در این حادثه در آتش سوخته است، اما به گفته وی میزان دقیق آن روشن نیست و نمی خواهد، پیش از تحقیقات و بدست آوردن آمار درست اظهار نظر کند.
فرهاد پیشتر به رسانه های محلی افغانستان هم گفته بود که حدود 17 نفر در این آتش سوزی مصدوم یا دچار سوختگی شده اند که به بیمارستان های هرات انتقال یافتند.
آتش سوزی ساعت 15 به وقت محلی در گمرک اسلام قلعه در مرز ایران و افغانستان به وقوع پیوست که تا به امروز علت دقیق این رویداد روشن نیست و از اثر این حادثه برق وارداتی جمهوری اسلامی ایران به هرات افغانستان نیز قطع گشت.
منبع: فراروbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا