صبح ورزش ایران با طلا آغاز شد

به گزارش راوه بلاگ، تهران (پانا) - ملی پوش کشورمان پیروز شد اولین مدال طلای مسابقات دوومیدانی قهرمانی نوجوانان و جوانان آسیای میانه را در ماده 10000 متر پیاده روی برای کشورمان به ارمغان آورد.

صبح ورزش ایران با طلا آغاز شد

به گزارش روابط عمومی فدراسیون دوومیدانی، نخستین روز از رقابت های دو و میدانی قهرمانی نوجوانان و جوانان آسیای میانه از صبح امروز به میزبانی ازبکستان و در استادیوم پاختاکور شهر تاشکند که در سال 2016 به مناسبت یکصدمین سال تأسیس فدراسیون د و و میدانی این کشور در ساختمان هتلینگ و کمپینک ملی پوشان آن ساخته شده است شروع شد.

در جریان این رقابت ها و در ماده 10000 متر پیاده روی جوانان پسر، امیرحسین اسدی منش با عملکرد قابل قبول خود در خیل تماشاگران ازبکی پیروز شد با ثبت زمان 45:50.51 دقیقه به اسم نخست دست یابد.

ورزشکارانی از کشور میزبان هم به ترتیب با رکوردهای 47:22.16 و 47:37.72 دقیقه اسم های دوم و سوم را کسب کردند.

منبع: خبرگزاری پانا
انتشار: 16 مهر 1400 بروزرسانی: 16 مهر 1400 گردآورنده: raveblog.ir شناسه مطلب: 2620

به "صبح ورزش ایران با طلا آغاز شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "صبح ورزش ایران با طلا آغاز شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید