خبرنگاران نحوه اثرگذاری عوامل ژنتیکی بر درمان کووید 19
به گزارش راوه بلاگ، تهران- خبرنگاران- محققان دانشگاه مینه سوتا واقع در آمریکا دریافتند عوامل ژنتیکی بر نحوه واکنش افراد مختلف نسبت به داروهای کووید 19 اثرگذار است.

به گزارش روز آدینه پایگاه خبری گاردین، در این تحقیقات مجموعه ای از داروهای مورد استفاده برای درمان کووید 19 از جمله هیدروکسی کلروکین، رمدسیویر، توسیلیزومب و استروییدها مورد مطالعه و آنالیز نهاده شد و معین شد تغییرات ژنتیکی مختلفی وجود دارند که موجب تغییر نحوه متابولیسم دارو در بدن بیمار می شوند و فرایند درمان کووید 19 را تحت تاثیر قرار می دهند. این تغییرات ژنتیکی می توانند موجب افزایش ریسک ناسازگاری و عوارض جانبی شوند.
به اعتقاد محققان ارزیابی خطر استفاده از این روش ها امری پیچیده است؛ زیرا بیماران مبتلا به کووید 19 معمولا داروهای مختلفی را مصرف می نمایند و دارای عوامل زمینه ای هستند که می تواند موجب کاهش میزان اثرگذاری دارو گردد.
با توجه به این که داروهای مورد استفاده برای درمان کووید 19 مراحل اولیه آزمایشات بالینی را سپری می نمایند، اطلاعات مربوط به تاثیر عوامل ژنتیکی بر این داروها بسیار محدود است. با وجود این محققان توانستند نشانگرهای ژنتیکی متعددی را شناسایی نمایند که زمینه را برای افزایش اثرگذاری و ایمنی داروها فراهم می نمایند.
به اعتقاد محققان برای این که بتوان آزمایشات ژنتیکی را به عنوان بخشی از فرآیند درمان بیماران مبتلا به کووید توصیه کرد، انجام تحقیقات بیشتر، امری لازم است.
ویروس کرونا موسوم به کووید 19 اواسط ماه دسامبر (24 آذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده شد؛ اما کمیسیون ملی بهداشت چین در 30 دسامبر سال 2019 (9 دی ماه 98) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین گفت.
تدروس آدهانوم مدیرکل سازمان دنیای بهداشت چهارشنبه 21 اسفندماه 98 در کنفرانسی خبری تاکید نمود که اگرچه واژه همه گیر (pandemic) به دلیل حساسیتی که دارد نباید بدون دقت مورد استفاده قرار گیرد؛ اما ارزیابی های این سازمان ویروس کرونا را همه گیر دنیای شناسایی و اعلام می نماید.
بر اساس آخرین گزارش سازمان دنیای بهداشت، تا به امروز 24 میلیون و 661 هزار و 128 نفر به این بیماری مبتلا شده اند، 17 میلیون و 117 هزار و 273 نفر بهبود یافته اند و 836 هزار و 329 نفر جان خود را از دست داده اند.
دانشمندان بسیاری در سراسر دنیا به دنبال ساخت واکسن این پاندمی هستند.
گزارش کامل این تحقیقات در نشریه Nature Genomic Medicine منتشر شده است.
منبع: ایرناگروه ساختمانی آبان: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت