خبرنگاران اتوبوسرانی دزفول فعالیت خود را از سر گرفت
به گزارش راوه بلاگ، دزفول- خبرنگاران- شهردار دزفول گفت: ناوگان حمل ونقل عمومی شهرداری دزفول از روز پنجشنبه با رعایت دستورالعمل های بهداشتی فعالیت خود را شروع کرد.

محمدعلی دوایی فر روز پنجشنبه اضافه کرد: ناوگان درون شهری سازمان حمل ونقل، بار و مسافر شهرداری دزفول با رعایت اصول بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی از امروز شروع به کار کرد و به شهروندان خدمات رسانی می نماید.
وی اضافه کرد: به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا همه رانندگان مجهز به ماسک و دستکش هستند ضمن اینکه اتوبوس ها قبل از حرکت و بعد از هر جابه جایی مسافران ضدعفونی می گردد.
دوایی فر اضافه کرد: به منظور رعایت فاصله گذاری اجتماعی، صندلی نشستن مسافران با نصب پوستر معین شده و شهروندان باید اصول و موارد بهداشتی را هنگام سوار شدن به اتوبوس رعایت نمایند.
شهردار دزفول به شهروندان توصیه کرد برای حفظ سلامت خود از دست زدن به دستگیره ها، شیشه و میله های اتوبوس خودداری نمایند.
منبع: ایرنا