اعتراض خشن به خودروهای پرمصرف
به گزارش راوه بلاگ، یک گروه از فعالان محیط زیست مسئولیت لاستیک های پنچر شده خودروهای شاسی بلند را برعهده گرفت.

به گزارش خبرنگاران به نقل از سی تی وی، گروهی که مدعی اند از فعالان محیط زیست هستند، مسئولیت پنچر شدن لاستیک های ده ها خودروی شاسی بلند را در یک شب در کیچنر، انتاریو بر عهده گرفته اند.
پلیس منطقه ای واترلو می گوید که بیش از 30 گزارش از خسارت اقتصادی به خودروهای شاسی بلند پارک شده در خیابان های Glasgow Heights و استنلی پارک کیچنر دریافت نموده است.
به گفته پلیس، مظنونان یادداشت هایی روی شیشه جلو خودروها گذاشته بودند که در آن نوشته شده: ماشین های پرمصرف شما باعث مرگ است.
به گزارش پلیس لاستیک ها با استفاده از یک وسیله پنچر شده اند که باعث می شد به آرامی در طول شب بادشان خالی گردد.
این حوادث در ساعات اولیه صبح یکشنبه، 17 جولای اتفاق افتاده است.
این گروه که خود را به عنوان Tyre Extinguishers معرفی می نمایند، ادعا می نمایند که لاستیک های 60 خودروی شاسی بلند را در چندین مکان در سراسر منطقه واترلو پنچر نموده اند.
طبق گفته خودشان، هدفشان ممنوع کردن خودروهای شاسی بلند در منطقه ها شهری است و این خودروها را فاجعه های آب و هوایی می نامند.
ما این اقدام را انجام می دهیم چون دولت ها و سیاستمداران نتوانسته اند از ما در برابر این وسایل نقلیه بزرگ محافظت نمایند. همه از آنها متنفرند، به غیر از افرادی که سوار آنها می شوند. ما می خواهیم در شهرهایی با هوای پاک و خیابان های امن زندگی کنیم. درخواست و اعتراض مؤدبانه برای این چیزها شکست خورده است. وقت عمل است.
این گروه اعلام کرد که آنها از ناراحتی به وجود آمده بابت لاستیک های پنچر شده برای رانندگان مطلع هستند.
منبع: خبرکانادا