آیا استفاده از ماسک در خودروی شخصی ضرورت دارد؟
به گزارش راوه بلاگ، خبرگزاری خبرنگاران- دبیر انجمن متخصصان عفونی کشور گفت: افرادی که در خودروی شخصی و تنها هستند نیازی به استفاده از ماسک ندارند و اتفاقا باید هوای مناسب در ماشین تبادل گردد.

به گزارش خبرگزاری خبرنگاران، دکتر آمیتیس رمضانی دبیر انجمن متخصصان عفونی کشور با بیان اینکه ویروس غالب در جامعه ما ویروس جهش یافته انگلیسی است گفت: این ویروس سرایت و کُشندگی بیشتری دارد و از نظر سیر بیماری نیز متفاوت است به این معنا که بیماران، زودتر بدحال می شوند.
وی با بیان اینکه این ویروی از نظر سایز و اندازه تغییری ننموده گفت: زمانی که تغییرات جهشی در این ویروس ایجاد می گردد توانایی های ویروس هم افزایش پیدا می نماید و دلیل توصیه ما به دو ماسک هم این است که یک ماسک صورت را کامل و از گوشه ها نمی پوشاند.
دبیر انجمن متخصصان عفونی کشور اظهارکرد: دلیل پیک چهارم و افزایش فرایند بستری های امروز ناشی از بازگشایی ها از بهمن ماه و خرید ها و رفت و آمد های زیاد مردم در اسفندماه سال گذشته و بعد هم سفر های نوروزی و دورهمی های کامل است و البته ما هنوز به پیک کامل نرسیده ایم.
دکتر رمضانی گفت: مردم تصور کردند که بازگشایی ها به معنای از بین رفتن این ویروس است درصورتیکه هیچ تغییری ایجاد نشده بود و فقط تعداد گردش ویروس کمتر شده بود.
وی به مردم توصیه کرد که حتی الامکان از وسایل نقلیه عمومی استفاده ننمایند و در تجمع ها و مکان های پرازدحام شرکت نداشته باشند.
دبیر انجمن متخصصان عفونی کشور توزیع بسته های معیشتی بین اقشار کم درآمد و اعمال قوانین سختگیرانه در تردد ها را از مسؤولان خواستارشد و گفت: ما باید رفت و آمد ها را کنترل کنیم تا حداقل تلفات کمتری داشته باشیم و شیب را کاهش دهیم.
دکتر رمضانی درمورد تغییر رفتار ویروس کرونا با بیان اینکه طیف سنی مبتلایان تغییر نموده است گفت: تا چد ماه قبل، بچه ها و افراد جوان تر علائم خفیف و کمتری داشتند و خیلی راحت تر بهبود پیدا می کردند، اما متأسفانه در پیک چهارم جوانان و بچه ها در کنار افراد مسن مبتلا شده و جزو گروه های مبتلا قرار گرفته اند.
وی اضافه نمود: تا زمانی که واکسیناسیون آغاز گردد و به مرحله عمومی برسد باید از خودمان محافظت کنیم البته این به معنای این نیست که مردم خیلی نگران شوند، اما باید سعی نمایند این مسأله را به خوبی مدیریت نمایند چراکه ممکن است تا یک سال آینده هم درگیر این بیماری باشیم.
دبیر انجمن متخصصان عفونی کشور با بیان اینکه نیازی به استفاده از ماسک در داخل خودرو نیست گفت: افرادی که در خودروی شخصی و تنها هستند نیازی به استفاده از ماسک ندارد و اتفاقا باید هوای مناسب در ماشین تبادل گردد.
منبع: خبرگزاری آریا